Humpy Dumpy, dé plek voor tweedehands dameskleding
Trendy, eigentijdse kleding vanaf maat XS (34) t/m XXXL (48). Ook onze collectie is uiteraard van nu! Ben je liever wat sportiever gekleed? Ook dan zul je vast en zeker slagen. Heb je een feestje en wil je die avond de show stelen? Kom langs, er hangt zeker wat tussen! Er zijn paskamers aanwezig waar je op je gemak alles kunt passen. En omdat elk mens uniek is, verkopen we diverse merken en stijlen. Uiteraard valt er over smaak niet te twisten en is er geen leeftijd gebonden aan kleding.

Wat nog meer?
Ook hebben wij een up to date aanbod van accessoires behorende bij kleding zoals schoenen, laarzen, shawls, riemen en tassen. En ten slotte: we hopen vooral dat winkelen bij ons verrassend, relaxed en gezellig is!

Wat niet?
U vindt bij ons géén lingerie, ondergoed en nachtkleding.  Ook geen leggings, sportkleding e.d. Ons assortiment bestaat alleen uit dameskleding, dus ook herenkleding en kinderkleding treft u bij ons niet aan.

Regels voor het inbrengen van tweedehands kleding:
We accepteren uitsluitend merkkleding!
 Niet stuk of versleten – wel gewassen! en gestreken!  We verwachten dat de kledingstukken zeker niet ouder dan twee jaar zijn. Let op dat het kledingstuk compleet is. Controleer bijvoorbeeld of de riempjes, capuchons en andere losse onderdelen erbij zitten. Het komt namelijk vaak voor dat die vergeten worden. Ook kleding waarvan de knopen missen of de rits stuk is, kunnen we niet in de rekken hangen.

Schoenen: let op dat de schoenen schoon zijn. Soms zit er onder de zolen nog heel veel vuil! Het ziet er zoveel beter uit als u ze even nakijkt en schoonmaakt. Ook versleten hakken hoeft u niet in te brengen, daar vinden we zelden liefhebbers voor. De kleding kan aangeleverd worden in een bananendoos of stevige tasjes waarin ze netjes opgevouwen kunnen worden, met duidelijk uw naam en adres en telefoonnummer erop geplakt. Goed verkoopbare kleding wordt gelabeld met uw klantnummer en van een prijs voorzien, vervolgens opgehangen en te koop aangeboden. Alle niet verkoopbare kledingstukken worden aan een goed doel gegeven, deze retourneren wij niet!

Na verkoop van het kledingstuk is 40% van de opbrengst voor de klant. Is het tegoed binnen 2 jaar niet opgehaald, vervalt uw opbrengst. Het inleveren van zomerkleding kan vanaf januari, het inleveren van winterkleding vanaf juli/augustus. We streven ernaar om de kleding zo vaak mogelijk aan te vullen. We besteden de grootste zorg aan de ingebrachte artikelen, echter: zoekgeraakte of gestolen kleding kan niet door ons worden vergoed. Inbreng is op eigen risico; de kleding is niet verzekerd tegen diefstal, brand of waterschade.

BELANGRIJK:

Op het eind van het seizoen, eind januari en eind augustus , kunt u als u uw kleding dat niet verkocht is en u wilt het terug hebben, zelf uit de rekken halen, alle niet verkochte kleding gaat naar Stichting Hulpvereniging Roemenie

Let op: gekochte tweedehands kleding kan niet geruild worden.